Blog
kompas kompas animated
dé OvernamePraktijk > > Wat mag ik verwachten van het kennismakingsgesprek?

Wat mag ik verwachten van het kennismakingsgesprek?

Voordat we het coachingtraject starten, is het fijn dat we elkaar ontmoeten en kennismaken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek kun je voelen of het klikt tussen ons. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coachingtraject. Pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk openstellen voor verandering.

Het kennismakingsgesprek is ook bedoeld om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik krijg een beeld van jouw verhaal, van waar je tegenaan loopt en wat je met de coaching wilt bereiken. Omgekeerd krijg jij een beeld van mijn werkwijze en van mij als persoon.

Klikt het, dan stellen wij nog tijdens dit gesprek een coachvraag op (waar worstel je mee) en formuleren wij een doel (wat wil je bereiken en hoe gaan we dat doen).

Na het gesprek heb je alle ruimte om hier nog eens goed over na te denken. Want jij bepaalt natuurlijk zelf met wie, waar én wanneer je aan de slag gaat! Als je echter al tijdens het gesprek weet dat het goed voelt, kunnen we meteen vanaf de volgende sessie samen op weg.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt gemiddeld 30 minuten tot 1 uur. Dit gesprek vindt fysiek of online plaats. Dit overleggen we bij het maken van de afspraak.