Blog
kompas kompas animated
dé Overname Praktijk > Bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Dé Overnamepraktijk, hét adres voor jouw bedrijfsoverdracht. Wij begrijpen dat het verkopen of overdragen van jouw bedrijf een ingrijpend proces is, zowel zakelijk als emotioneel. Daarom staan onze ervaren overname adviseurs voor je klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces.

proces van a tot z

Wij beschikken over de kennis en expertise om jou te begeleiden bij het gehele proces van bedrijfsoverdracht. Van het bepalen van de waarde van jouw bedrijf tot het onderhandelen over de verkoopprijs en het opstellen van een overeenkomst, wij zijn er om je te adviseren en te ondersteunen.

Elke bedrijfsoverdracht is uniek en daarom werken we op maat voor jou. Wij stellen ons flexibel op en werken samen met jou om jouw doelen te bereiken. Of je nu een klein bedrijf wilt overdragen of een groot bedrijf wilt verkopen, wij staan voor je klaar.

Wij helpen jou bij het vinden van de juiste koper voor jouw bedrijf. Wij hebben een breed netwerk van potentiële kopers en zorgen ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt van de juiste partijen. Wij voeren uitgebreide selecties uit om ervoor te zorgen dat de koper past bij jouw bedrijf en dat de verkoop soepel verloopt.

de juiste prijs

Door onze marktkennis en ervaring weten wij wat jouw bedrijf waard is en zorgen wij ervoor dat je de beste prijs krijgt voor jouw bedrijf.

Bij dé Overnamepraktijk sta jij als klant centraal. Wij werken hard om jouw belangen te behartigen en zorgen ervoor dat het proces van bedrijfsoverdracht soepel verloopt. Wij zijn er om jou te helpen en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Het verkopen van een bedrijf is niet alleen een rationeel proces. Wij hechten veel waarde aan de emotionele aspecten van het proces en streven naar een win-win traject zodat een ieder met een goed gevoel kan toosten op een mooie deal.

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij ook jou kunnen helpen bij het verkopen of overdragen van jouw bedrijf. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsoverdracht een succes wordt!
Overigens kan je ons ook inschakelen voor de begeleiding bij de aankoop van een bedrijf!

Zie ook de publicatie over de 8 stappen binnen het verkoopproces.

Wil je weten wat wij ook voor jou kunnen betekenen?

Maak dan nu een afspraak.