Blog
kompas kompas animated
dé Overname Praktijk > StartersCOACHING

StartersCOACHING

Succes is het vermogen om keer op keer te falen zonder daarbij je enthousiasme te verliezen

– Winston Churchill

Je hebt een tof idee om in de markt te zetten en je hebt besloten voor jezelf te beginnen. Maar of je nu jong of ouder bent, het starten van een onderneming is een grote uitdaging. Vooral de eerste jaren komt er heel veel op je af: financiën, marketing, inkoop, verkoop et cetera. Dit zijn zaken die absoluut belangrijk zijn, maar waar je niet per se voor kiest. Je wilt je immers focussen op je product en hier de markt mee veroveren.

Als coach voor stichting Qredits mocht ik al veel starters en ondernemers met jonge bedrijven begeleiden. Vaak gaat dit om een combinatie van coachen en operationeel meedenken. Ik noem dit ook wel businesscoaching. Het gaat hierbij om de ondernemer zelf en de verschillende bedrijfsprocessen waarmee hij in zijn onderneming te maken heeft.

Speciale tarieven

Ik begrijp dat je als starter geen ruim budget hebt. Jouw ondernemerschap verdient echter ondersteuning. Daarom hanteer ik voor starters speciale tarieven en afspraken.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen en tegen welke vergoeding? Stuur mij een mailtje via onderstaand formulier en ik neem contact met je op.

Al even bezig maar het budget van een starter?

Ben jij al langer ondernemer en zou je graag eens sparren met een coach, maar heb je een beperkt budget, laat het mij dan weten. Stuur je uitdaging (coachvraag) in via onderstaand formulier. Vermeld hierbij in het kort wie je bent, wat je doet en waar je tegenaan loopt.
Dan neem ik spoedig contact met je op om van gedachten te wisselen en te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen.

rotateRobert zijn sterkste punt is het oprecht tonen van interesse naar mij!

Robert sterkte punt tijdens het coachen is dat Robert interesse toont en echt luistert naar wat ik zeg. Robert kan een gesprek goed leiden en brengt veel eigen input vanuit eigen ervaringen als ondernemer. Dit geeft mij het gevoel dat Robert weet waar hij het over weet. Robert deelt niet alleen zijn ervaringen als ondernemer maar ook zijn ervaringen met het uitoefenen van de opdrachten zoals het schrijven van een persoonlijke missie statement. Dit geeft voor mij nog een extra onderbouwing dat Robert weet wat hij doet en er zelf ook achterstaat!

Mick Butler, Startup