Blog
kompas kompas animated
dé Overname Praktijk > Wie we zijn

Wie we zijn

De Hoge Dennen Capital

De Hoge Dennen Capital is een ondernemende investeringsmaatschappij waar bedrijvige families, ondernemers en managers zich thuis voelen en gewaardeerd weten. Onze focus ligt op succesvolle Nederlandse bedrijven met een sterk groeipotentieel.

Meer dan financier zijn wij partner van onze bedrijven. Wij voegen waarde toe met onze kennis en ervaring op het gebied van management, financiële en juridische zaken. Korte lijnen, transparantie en flexibiliteit staan daarbij centraal.

Wij hechten waarde aan een natuurlijke en gezonde ontwikkeling van de bedrijven waarin wij investeren. Deze ontwikkeling realiseren wij door samen met het management invulling te geven aan strategische keuzes zoals buy & build scenarios, partnerships of het versnellen van autonome groei.

Wij beschikken over een breed en divers netwerk dat wij inzetten voor het realiseren van nieuwe investeringen en openstellen voor onze bedrijven. Hiermee bieden wij meerwaarde door flexibiliteit en ondernemerszin alsmede als betrokken klankbord.

Kortom, De Hoge Dennen Capital onderscheidt zich door: 


De Hoge Dennen

De Hoge Dennen Capital maakt onderdeel uit van De Hoge Dennen, de beleggings- en investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. De ondernemersfamilie startte haar investeringsactiviteiten in 2002 na de verkoop van haar internationale detailhandelsactiviteiten, waaronder de drogisterijketen Kruidvat, de parfumeriezaken ICI Paris XL en het supermarktconcern Groenwoudt. Momenteel werken 22 gedreven professionals op het kantoor van De Hoge Dennen in Laren.

rotate

arrow left  arrow right

rotate

arrow left  arrow right